Öppettider

Måndag - Torsdag 9.30 - 17.30
Lunch 13 - 14

0620 - 100 15

Glas                          

Det är skillnad på glas och glas. Vi skräddarsyr glasen utifrån dina styrkor och behov. Vi kan erbjuda ett brett utbud av olika glas, från det enklare till det allra bästa. 

Vi är alla olika och har olika behov. Det gäller att hitta den bästa lösningen för just dig. För att kunna se optimalt under alla förhållanden så krävs det att man anpassar glaset efter olika förutsättningar. Tänk på att ett par glasögon kanske inte alltid tillgodoser alla behov.

Idag kräver de flesta yrken god syn och att man behöver se bra på olika avstånd. Därför finns ett stort behov av arbetsglasögon/terminalglasögon. Att använda fel glasögon eller inga alls framför skärmen resulterar ofta i huvudvärk och nackont. Ett par terminalglasögon är ofta lösningen för både högre arbetskvalitet och bättre trivsel på jobbet. Arbetsgivaren ger dig en rekvisition på arbets-/terminalglasögon som du sen tar med till synundersökningen.

Vår huvudleverantör av glas är ZEISS, vilket innebär hög kvalitet och senaste tekniken.

Med ZEISS i.Scription® Technology ger vi dig glas som är lika unika som dina ögon. Alla vanliga glasögonglas från ZEISS har UV-skydd på samma nivå som de bästa solglasögonen – det vill säga fullt UV-skydd upp till 400 nm.

 

Vi samarbetar även med andra glasleverantörer som Hoya, Essilor och svenska Optileks för att kunna ge varje kund det som passar bäst för just honom/henne.

 

Bildresultat för zeiss glasögonglas